Veidekke solgte boliger for 1,1 milliarder kroner

 
Veidekke solgte boliger for 1,1 milliarder kroner
Veidekke solgte 231 boliger i tredje kvartal 2019, det ble totalt 1,1 milliarder kroner. Antallet boliger i produksjon er 2 819.

Veidekke solgte 231 boliger i tredje kvartal 2019. Til sammenligning ble det solgt 193 boliger i 3. kvartal 2018 og 275 boliger i 2. kvartal 2019. I både Norge og Sverige er salget jevnt, sammenlignet med andre kvartal. Verdien av de solgte boligene i kvartalet var 1,1 milliarder kroner, hvorav Veidekkes andel var 830 millioner kroner.

– Det sterkeste markedet har vi for tiden i Oslo, mens øvrige markeder er stabile, sier konserndirektør Jørgen Wiese Porsmyr i Veidekke i en pressemelding.

– Salgsgraden i porteføljen er på nivå med tidligere kvartaler, og i vår samlede portefølje er antallet boliger i produksjon høyt. I kvartalet igangsatte vi byggingen av prosjektet Middelthunet i Oslo, som har solgt godt og er vår største igangsettelse noensinne, sier han.

Antallet boliger i produksjon er nå 2 819, hvorav Veidekkes andel er 2 078. Salgsgraden for boliger i produksjon er 79 prosent. Boligsalgstallene for Veidekke per andre kvartal 2019:

1) Antall salg inklusive felleseide prosjekter
2) Veidekkes andel av salg

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår