Veidekke og Vitartes fortsetter samarbeidet

 
Veidekke og Vitartes fortsetter samarbeidetIllustrasjon: White arkitekter
Entreprenad har inngått en avtale med Vitartes om et videre samarbeid for kvartalet Patienten i Hagastaden i Stockholm. Arbeidet skal i hovedsak utføres av Veidekkes datterselskap Arcona. Kontrakten har en ordreverdi på SEK 950 millioner.

Sommeren 2016 inngikk Veidekke og Vitartes en avtale om å utføre terreng-, grunn- og betongarbeider i kvartalene Patienten og Princeton. Nå starter oppføringen av resten av bygget i kvartalet Patienten. Dette arbeidet omfatter en av to eiendommer i Vitartes' prosjekt Scandinavian Life Science.

Eiendommen skal bli et Eye Center of Excellence, med S:t Eriks Ögonsjukhus som sentral leietaker. Kvartalet Patienten er beregnet å være ferdig våren 2020. Arbeidene utføres på totalentreprise i samarbeid mellom partene. Kvartalet Patienten omfatter totalt ca. 42 000 kvadratmeter, en grunneiendom for helsetjenester, forskning, utdanning og næringsliv i Hagastaden.

- Vi har i flere år samarbeidet med Vitartes. Det er fint å at vi nå ser verdien av å samarbeide på flere prosjekter over lengre tid, sier adm.dir. Peter Kvist i Arcona.

- Vitartes er et ledende prosjektutviklingsselskap innen Life Science, der kundene våre står i fokus for alt vi gjør. Derfor er det også viktig at leverandørene vi benytter oss av, kan leve opp til våre strenge krav til kvalitet, kostnadseffektivitet og profesjonalitet. Veidekke/Arcona får økt tillit fordi de lever opp til forventningene våre, sier teknisk direktør Håkan Karlsson på Vitartes.

Prosjektet bygges i direkte tilknytning til hovedinngangen til Nya Karolinska sykehus og delvis over eksisterende tunnelrør for E4.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle