Veidekke kjøper tomt i Stockholm

 
Veidekke kjøper tomt i Stockholm
Veidekke kjøper tomten av Solna Stad, og fortsetter å styrke posisjonen innen kommersiell næringsutvikling i egen regi. Ved den nye T-banestasjonen Hagalund skal Veidekke bygge 23 000 kvm med kontorlokaler, 52 000 kvm med boliger og 4 000 kvm med annen næringsvirksomhet.

Arbeidene starter i 2020, og Veidekke flytter selv det svenske kontoret til Solnavägen i 2022 når kontordelen er ferdig. De første boligene blir innflytningsklare samtidig som den nye T-banestasjonen Hagalund i 2024. De siste boligene skal stå klare i 2028.

- Vi ser frem til å starte dette prosjektet som benytter seg av kompetanse i alle våre forretningsområder. Ved å bruke all vår kompetanse vil vi ta nye sted på markedet for kommersielle eiendommer, sier VD i Veidekke Sverige, Jimmy Bengtsson.

Prosjektet ligger rett ved den nye T-banestasjonen, men har allerede i dag gode forbindelser til sentrale Stockholm og Solna Centrum. Totalt skal kontorlokalene huse opp mot 1 200 mennesker.

- Vi har hatt en god dialog med Solna Stad og er glade for at vi kan fortsette vår historie i Solna. Det er god infrastruktur for næring og beboere, og Solna har en spennende fremtidsvisjon, sier Per-Martin Eriksson, VD for Veidekke Bostad. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle