Veidekke kjøper tomt i Stockholm

 
Veidekke kjøper tomt i Stockholm
Veidekke kjøper tomten av Solna Stad, og fortsetter å styrke posisjonen innen kommersiell næringsutvikling i egen regi. Ved den nye T-banestasjonen Hagalund skal Veidekke bygge 23 000 kvm med kontorlokaler, 52 000 kvm med boliger og 4 000 kvm med annen næringsvirksomhet.

Arbeidene starter i 2020, og Veidekke flytter selv det svenske kontoret til Solnavägen i 2022 når kontordelen er ferdig. De første boligene blir innflytningsklare samtidig som den nye T-banestasjonen Hagalund i 2024. De siste boligene skal stå klare i 2028.

- Vi ser frem til å starte dette prosjektet som benytter seg av kompetanse i alle våre forretningsområder. Ved å bruke all vår kompetanse vil vi ta nye sted på markedet for kommersielle eiendommer, sier VD i Veidekke Sverige, Jimmy Bengtsson.

Prosjektet ligger rett ved den nye T-banestasjonen, men har allerede i dag gode forbindelser til sentrale Stockholm og Solna Centrum. Totalt skal kontorlokalene huse opp mot 1 200 mennesker.

- Vi har hatt en god dialog med Solna Stad og er glade for at vi kan fortsette vår historie i Solna. Det er god infrastruktur for næring og beboere, og Solna har en spennende fremtidsvisjon, sier Per-Martin Eriksson, VD for Veidekke Bostad. 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår