Veidekke bygger vindparker for Eolus Vind

 
Veidekke bygger vindparker for Eolus VindIllustrasjonsbilde: Shutterstock
Eolus Vind AB har gitt Veidekke i oppdrag å bygge to vindparker utenfor Sundsvall i Sverige. Oppdraget er en totalentreprise med en verdi på 325 millioner svenske kroner.

Arbeidet inkluderer bygging av veier, kranplaner, komplett strømnett og 61 betongfundamenter. Arbeidet med prosjektet starter umiddelbart, og prosjektet skal være ferdigstilt våren 2019.

- Veidekke og Eolus har bygget en rekke vindparker sammen med gode resultater. Med Veidekkes involverende arbeidsmetoder kan vi bruke all kompetanse og skape de beste løsningene for prosjektet sammen med kunden, sier Mathias Rönnholm, regionsjef Veidekke Anläggning Nord.

- Veidekke er en bedrift med lang erfaring fra å bygge vindparker i komplisert terreng ved hjelp av gode og effektive løsninger, og de har god kunnskap om hvilket produkt Eolus ønsker, sier Thomas Andersson, byggeleder hos Eolus.

Veidekkes Anläggning Nord, Öst og Veidekke Grundläggning kommer til å samarbeide i prosjektet. Veidekke Grundläggning er spesialister på å forankre betongfundament i fjell.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle