Veidekke bygger Tveiterås skole

 
Veidekke bygger Tveiterås skoleIllustrasjon: HLM Arkitektur
Veidekke har fått i oppdrag å bygge nye Tveiterås skole av Bergen kommune, med planlagt ferdigstillelse i løpet av våren 2023.

Prosjektet har en tydelig miljøprofil med krav til bruk av miljøvennlige materialer og fossilfri byggeplass. Kontrakten er en totalentreprise verdt 102 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi gleder oss til å komme i gang med forprosjektet for nye Tveiterås skole, og sammen med Bergen kommune skape en moderne, funksjonell og god skole for elever og ansatte. Det å bygge gode skoler er noe av det mest meningsfulle vi som entreprenører kan gjøre. Den nye skolen på Tveiterås for de som kanskje aller mest trenger et godt tilpasset læringsmiljø, er nok det kjekkeste vi kan jobbe med, sier distriktsleder Erlend Bygnes i Veidekke Bygg Bergen i en pressemelding.

Tveiterås skole er en kombinert barne- og ungdomsskole, og er den eneste spesialskolen i Bergen kommune for elever med store lærevansker/utviklingshemming og behov for særskilt tilrettelagt undervisningstilbud. Skolen tar imot elever fra 1. til 10. trinn og er spesialtilpasset elever med autisme. Dagens skolebygg er utdatert, og det har dessuten en utforming som for eksempel er lite egnet for rullestolbrukere. Det nye bygget blir på drøyt 3.500 m2 fordelt på to etasjer, og skal være en skole med respekt for landskap og brukere.

- Vi ser fram til å samarbeide med Veidekke med å bygge en ny og funksjonell skole for elevene og de ansatte på Tveiterås. Det har vært en lang prosess på Tveiterås, så vi er veldig glade for å nå komme i gang, sier prosjektleder Astrid A. Kalland i Etat for utbygging i Bergen kommune.

Det første som skjer på tomten, er at dagens bygg blir revet. Det starter på nyåret, så følger en byggeperiode med planlagt ferdigstillelse i løpet av våren 2023.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår