Veidekke bygger Lerum Brygge

 
Veidekke bygger Lerum BryggeIllustrasjon: Arkitektkontoret 4B
Veidekke starter nå byggingen av de 43 leilighetene i første byggetrinn av Lerum Brygge i Sogndal for Nordr Eiendom og Lerum Brygge AS.

Oppdraget er en totalentreprise verdt 112 millioner kroner ekskl. mva.

Det første byggetrinnet er på åtte etasjer med 43 leiligheter i de syv øverste etasjene. Første etasje skal inneholde næringsarealer og parkering. Etter at ny fabrikk for Lerum ble bygget på Kaupanger, er den gamle saft- og syltetøyfabrikken på kaia i Sogndal revet og tomta står nå klar for bygging. Boligprosjektet får en helt unik plassering på bryggekanten mot Sognefjorden, midt i sentrum av Sogndal men allikevel skjermet for trafikk.

- Etter et langt, tett og godt samarbeid med Lerum Brygge og Veidekke Eiendom/Nordr Eiendom om utvikling og prosjektering, er det nå endelig klart for å komme i gang med selve byggearbeidene. Det er stas for oss å få bygge dette flotte boligprosjektet på en så synlig og sentral plass i bygda, sier distriktsleder Rune Karlsen i Veidekke Bygg Sogn og Fjordane, i en pressemelding.

Byggestart blir allerede nå i høst med planlagt ferdigstillelse i september 2022. Mer informasjon om prosjektet: www.lerumbrygge.no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår