Veidekke bygger flere boliger på Løren i Oslo

 
Veidekke bygger flere boliger på Løren i Osloill.foto
Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Lørenvangen Utvikling AS, som eies 50-50 av OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom, om bygging av tredje byggetrinn av boligprosjektet Gartnerkvartalet. Byggetrinnet består av ett bygg med totalt 46 boliger og tilhørende garasjekjeller. Oppdraget er verdt 100 millioner kroner ekskl. mva.

Salget har vært meget godt på Gartnerkvartalet, og byggingen er godt i gang på de to første byggene. Samlet salgsgrad for Gartnerkvartalet er cirka 70 % og de første beboerne flytter inn i løpet av sommeren 2018. Gartnerkvartalet er forlengelsen av Gartnerløkka-prosjektet, og vil når det står ferdig bestå av rundt 540 boliger i syv boligblokker fordelt på flere byggetrinn. Samlet salgsverdi for boligene på Gartnerkvartalet blir på rundt 2,5 milliarder kroner.

De syv blokkene blir plassert rundt en stor, solfylt gårdspark på nesten 10 mål som en grønn lunge beplantet med busker, trær og parsellhager. Det tilbys et bredt utvalg av 2 -, 3-, og 4-roms leiligheter, der de fleste leilighetene i første etasje får romslige terrasser, noen med egen hageparsell.

Som en forlengelse av det grønne preget blir det montert levende plantevegger i alle inngangspartier. Dette er så vidt vi er kjent med det første nye boligprosjektet med slik plantevegg som både skaper trivsel og bedre innemiljø.

Gravearbeidene for det tredje byggetrinnet starter like over nyttår og bestillingen av bygget markeres med julekrantenning på tomten 30. november.   

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle