Veidekke: Årets HMS-uke er i gang

 
Veidekke: Årets HMS-uke er i gang
– Det er ikke akseptabelt at noen skader seg på jobb for Veidekke. Av og til kan det arbeidet vi utfører være farlig, og alle har vi et ansvar for egen og kollegers sikkerhet, sier konsernsjef Arne Giske ved oppstarten av årets HMS-uke.

– I vår bransje opplever vi dessverre altfor ofte alvorlige ulykker, og de skjer også i Veidekke. Slik kan vi ikke ha det, for det er ingenting som er viktigere enn at alle som jobber i eller for Veidekke, kommer trygt hjem fra arbeid hver eneste dag. Derfor har alle en plikt til å si stopp hvis noen utsetter seg eller andre for uakseptabel risiko. De har min fullmakt til å stanse produksjonen og alltid sette sikkerheten først - uansett om det kan få konsekvenser for planlagt framdrift eller økonomi, fastslår konsernsjef Giske.

– Skal vi få ned skadeantallet, må vi ha en solid risikoforståelse i hele vår organisasjon. Vi ledere skal være tydelige og etterspørre HMS-tiltak. De som planlegger og prosjek­terer, skal eliminere sikkerhetsrisikoer så tidlig som mulig. De som jobber i produksjonen, må hver dag forsikre seg om at jobben kan gjennomføres sikkert, fortsetter Giske. 

Dette er femte året Veidekke arrangerer HMS-uke. I løpet av uken gjennomføres det en rekke tiltak rundt på alle prosjekter og kontorer i Norge, Sverige og Danmark. - Det viktigste er selvsagt det daglige HMS-arbeidet som gjøres i produksjonen. Men vi tror også at involvering av medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere i HMS-uken bidrar til å redusere antall skader og alvorlige hendelser og til å øke risikoforståelsen, avslutter Giske.  

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår