Vegplanlegger og koordinator for internasjonalt samarbeid

 
Vegplanlegger og koordinator for internasjonalt samarbeid
Vil du være bindeleddet ut mot våre internasjonale ressurser på veg? Bransjen vår er i stor utvikling, og vi vinner stadig nye komplekse prestisjeprosjekter, som E18 Rugtvedt – Dørdal, E6 Kvål – Melhus og Fornebubanen. For å levere kvalitet er vi avhengige av å utnytte ressursene våre på tvers av landegrenser, og vi søker derfor nå koordinatorer som kan sikre at kommunikasjonen flyter godt, også ut mot kunden.

Søknadsfrist: 31/08/2019 - Norway - Sted: Trondheim/Bergen/Kristiansand/Oslo/Fredrikstad/Stavanger - Infrastructure

FÅ EN NØKKELROLLE I GJENNOMFØRINGEN AV PROSJEKTER PÅ TVERS AV LANDEGRENSER
I rollen som koordinator med fokus på internasjonalt samarbeid får du ansvaret for å koordinere prosjekteringsarbeidet mellom ulike fag, kunden og våre internasjonale ressurser. Ansvar for avvikshåndtering og oppfølging på byggeplass, samt å bidra til å opprettholde vårt gode kunde -og leverandørforhold, blir også viktige arbeidsoppgaver.

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Vi er markedsledende innen flere fagområder, men for å forvalte det ansvaret og den tilliten vi har fått av kundene våre også fremover, trenger vi flere flinke og engasjerte kollegaer som vil være med oss på denne reisen.

DU ER PROAKTIV, KJAPP OG KAN HÅNDTERE MANGE BALLER I LUFTEN
COWI søker deg som synes bruken av internasjonale ressurser er en spennende mulighet. Du bør ha en bachelor eller mastergrad innen veg. Vi forutsetter at du både snakker og skriver engelsk og norsk flytende. Stillingene krever høy digital kompetanse og evne til faglig kommunikasjon på engelsk med kollegaer i andre land. Det kreves minimum 3 års erfaring som prosjekterende vegplanlegger, og oppgavene vil medføre noe reisevirksomhet – også internasjonalt. Kompetanse innen flere digitale plattformer og kjennskap til flere alternative verktøy for prosjektering vil være en stor fordel.

I tillegg kan du gjenkjenne seg i følgende utsagn:

  • Du evner å jobbe selvstendig
  • Du er kunde- og løsningsorientert
  • Du er proaktiv og tar tak der det trengs
  • Du har en egen evne til å bygge tillitt og gode relasjoner
  • Du synes det er spennende med digital samhandling og mulighetene dette gir oss
  • Du er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø og ser verdien av å ha det hyggelig på jobb

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. I COWI er alle fagområder samlet i samme selskap, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Espen Viddal (esvi@cowi.com, +47 90177104)
eller
Lars Aga (lsaa@cowi.com, +47 90835312)

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart mulig. Arbeidssted vil være Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand eller Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Alle søknader blir behandlet fortløpende etter vi er tilbake fra sommerferie i august.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår