Varmepumpenyhet fra NIBE

 
Varmepumpenyhet fra NIBE
Nye modeller i NIBE F2040 og AMS10-serien egner seg spesielt for nye eneboliger, middels til godt isolerte boliger og næringsbygg med lavt energibehov.

Fra før leveres NIBE-seriene F2040 og AMS10 i størrelsene 8, 12 og 16. De kompletteres nå med en helt ny modell i størrelse -6. Modellen F2040-6 er monoblokk-utgave, mens AMS10-6 krever kjøleteknisk installasjon. Dimensjonene er monteringsvennlige, og den norske importøren ABK AS tror at modellen blir populær hos installatører med F-gass sertifisering:

– Den nye splitversjonen AMS10-6 er kompakt og lett håndterlig for installatøren. At den i tillegg kan kobles med meget monteringsvennlige rør i dimensjonen 1/4",3/8 er noe som kommer godt med både ved erstatning av eksisterende luft-vann-pumper og for nye anlegg, sier Kent Willén, salgssjef for NIBE hos ABK AS.

Mer energieffektiv, kompakt og lavere lyd
Den nye lillebroren i F2040 og AMS10-familien kan skilte med lavere lydnivå, forbedret årsvarmefaktor (SCOP) og kompakte mål. Varmepumpen er også utstyrt med en effektiv kjølefunksjon, noe som blir mer og mer aktuelt med godt isolerte hus.

Med denne økte satsingen på mindre inverterstyrte luft-vann varmepumper styrker NIBE sin posisjon og konkurransekraft i et marked hvor behovet for modeller med mindre varmeeffekt vokser.

Modellen er spesielt egnet opp mot nye eneboliger og middels til godt isolerte eksisterende boliger. Splitversjonen NIBE AMS10-6 og monoblokken NIBE F2040-6 er utviklet for boliger og næringsbygg med lavt energiforbruk.

Offensivt priset
NIBE F2040-6/AMS10-6 er kompatibel med samtlige SMO- og VVM-modeller og danner et komplett varmepumpeanlegg.

– Vi ser i mange av forespørslene som kommer inn at 2040-6/AMS10-6 dekker energibehovet, spesielt på nybygg. Med en offensiv pris tror vi de nye modellene blir svært populære hos rørleggeren og kjølemontøren, sier Kent Willén.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår