Varmecomfort lanserer FLXCUT Inside varmekabel

 
Varmecomfort lanserer FLXCUT Inside varmekabelBildet: Daglig leder Ole Harald N. Filtvedt (t.v.) og markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort AS
- Fordelen med FLXCUT Inside er at elektrikerne alltid har varmekabelen tilgjengelig og kan utføre monteringen langt raskere.

Det sier daglig leder Ole Harald N. Filtvedt og markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort AS, i en pressemelding.

Med FLXCUT Inside, slipper elektrikeren å forholde seg til flere varmekabler på sitt varelager. Når elektrikerne monterer varmekabler på bad eller i andre rom, klarer de seg alltid med kun en varmekabel trommel som er tilgjengelig i varebilen. Kabelen legges i sløyfer på gulv og enden kobles i en termostat.

- Vi har store forventninger til salg av varmekabelen som har en utforming og en kvalitet forskjellig fra andre kabler i markedet. Dette er en ohmsk kabel som kan kobles rett i termostat og kappes der du vil at den skal slutte. Det eneste du gjør er å bestemme deg for hvor mange watt kabelen skal ha pr. kvm, som tilpasses med CC-avstand, sier Filtvedt og Ruud. 

De kan fortelle at varmekabelen leveres i 13W/lm og i 18W/lm. Varmekabelen oppleves «død» og ekstremt lett å legge.

- Fordelen med FLXCUT Inside, er at montøren har kun en varmekabel når de er på jobb. Konkurrerende kabler leveres i forskjellige faste watt og lengder, noe som gjør at elektrikeren må ha et stort varelager for å kunne utføre monteringsarbeidet. Med FLXCUT Inside er varelageret kun en kabeltrommel som du har tilgjengelig i varebilen, sier Filtvedt og Ruud.

Det geniale med varmekabelen er at den legges, stripses og klippes i enden. Enden kan avsluttes ved å påmontere en endesmokk eller ved å trekke begge ender i en boks for å unngå skjøter i gulv.

– Dette er markedets enkleste og mest monteringsvennlige varmekabel og har «innebygd» kaldende på inntil 170 cm. Løsningen er så genial at den reduserer montasjetiden, planlegging og varelageret til montøren. Vi har kun fått positive tilbakemeldinger fra elektrikere som har testet ut varmekabelen. De fremhever spesielt monteringsvennligheten. Med FLXCUT Inside slipper elektrikeren å planlegge monteringen av varmekabelen i detalj. Saksbehandleren forholder seg kun til ett el-nummer og kan bruke samme kabel i «alle» rom, sier Filtvedt og Ruud.

Varmecomfort har brukt to år på å utvikle verdensnyheten FLXCUT Inside.

Det har gått med mye tid til å utvikle en varmekabel som skiller oss ut i markedet. Vi så raskt at vi med en klippbar kabel ville løse planleggings- og logistikkutfordringene til elektrikerne. Når utviklingsstrategien ble fastspikret har vi sammen med vår danske fabrikk brukt 1 ½ år på å realisere kabelen. Utsalgsprisen på FLXCUT Inside er litt dyrere enn en vanlig varmekabel, men det sparer man raskt inn med montering og logistikkutfordringer, sier Filtvedt og Ruud til slutt.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår