Vant rammeavtale med Innovasjon Norge

 
Vant rammeavtale med Innovasjon Norge
Multiconsult har vunnet rammeavtale innen konsulentbistand, tilknyttet arbeidet med EØS-midlene, for Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge forvalter for perioden 2014 – 2021 nærmere to milliarder kroner. Midlene er fordelt på næringsutviklingsprogrammer i Bulgaria, Hellas, Kroatia og Romania, samt et energiprogram i Romania og et program for sosial dialog og anstendig arbeid, som gjennomføres i 13 EU-land.

- Vi er svært glade for å ha fått muligheten til å ytterligere styrke vårt samarbeid med Innovasjon Norge. Rammeavtaler er en sterk tillitserklæring, sier Tom Ødegaard, markedssjef for fornybar energi i Multiconsult i en pressemelding.

Innovasjon Norge er også programpartner i til sammen seks land (Estland, Latvia, Litauen, Polen, Slovakia og Portugal) på tilsvarende næringsutviklingsprogrammer som de Innovasjon Norge selv forvalter.

Leverer flere rådgivningstjenester
Multiconsult vil være ansvarlig for et bredt spekter av tjenester, inkludert bistand i utredninger, utlysning av midler, vurdering av prosjekter og arrangementer.

- Det at Multiconsult fortsetter å være en sentral aktør innen utredninger av støtteordninger og bistand til programdrift er både morsomt og spennende, sier Stig Jarstein, tilbud- og prosjektleder for Energianalyse.

Rammeavtalen er på to år med opsjon på å forlenge kontrakten på 1+1 år. Tjenestene rammeavtalen skal dekke over to-årsperioden har en estimert verdi på 1,3- 2 millioner kroner som vil fordeles mellom to selskaper. Multiconsult vil konkurrere på kompetanse og kapasitet for alle oppdrag under rammeavtalen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår