Vant pris for beste overvåkingssystem

 
Vant pris for beste overvåkingssystemRittal Computer Multi Control (CMC) III er et overvåkingssystem for nettverk- og serverrack, IT-rack, containere og datarom. Det kontrollerer temperatur, luftfuktighet, fysisk tilgang, røyk, strømforsyninger og mange flere fysiske og miljømessige parametere.
Rittal CMC III overvåkingssystem er ifølge leserne av det tyske fagbladet Funkschau det mest populære produktet for overvåking og styring av datasentre. Rittal ble hedret med to priser da Readers´Choice Awards ble avgjort blant leserne av det veletablerte tyske IT bladet.

I år var det åttende gangen som Funkschau Readers´Choice Awards ble holdt og totalt 5 500 IKT beslutningstakere og forretningsbrukere stemte på sine favoritter i 20 kategorier. I kategorien Data Centre Monitoring and Management tok Rittal hjem seieren med overvåkingssystemet CMC III. Andre og tredje plass gikk til Paessler og Schneider. Andre nominerte i denne kategorien var Emerson Network Power og Consistec.

– Vi er beæret over å motta denne Readers´Choice Award. Det viser at vi forstår våre kunders behov og har oppfylt dem, sier Sven Lauroesch, IT Product Management på Rittal.

Ideelt for IT-miljøer
Det modulære CMC III-systemet er utviklet for overvåking av IT-miljøer og hjelper bedrifter å etablere en effektiv og sikker IT-infrastruktur. Produktlinjen omfatter en rekke sensorer, for eksempel for å overvåke luftfuktighet, temperatur, dørstatus, automatisk døråpning, differensialtrykk, vibrasjon og støt samt hærverk.

Platinapris for klimatisering
Rittal ble også fremhevet av leserne av Vogel Business Media. Over 34 000 lesere av Vogel Business Medias seks IT-bransjeportaler deltok for å velge vinnere i 42 kategorier. Rittal ble i år tildelt platina i kategorien for kapslings og klimatiseringssystem, en velprøvd Rittal kompetanse. Dette var det andre året på rad hvor Rittal vant. I 2015 fikk Rittal platinaprisen i kategorien for rack og datacontainer.

– Utmerkelsene i 2015 og 2016 understreker at våre løsninger er blant de mest fremgangsrike produktene innen IT-bransjen. Dette er en tillitserklæring fra våre kunder, understreket Dietrich Malzacher, leder av IT-prosjekter hos Rittal, i sin takketale.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår