- Vant nasjonal kåring

 
- Vant nasjonal kåringBildet: En stolt gjeng hos Byggmakker Dokka mottar heder og diplom som årets Byggmakke. Foto: Kilian Munch
I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topp når de ble kåret til årets Byggmakker butikk.

- Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka, i en pressemelding.

Ifølge Nikolaisen oppnådde varehuset en omsetning på litt over 87 millioner kroner i 2019.                        

Kunnskapsrike medarbeidere

– Selv om vi er en soleklar markedsleder i vårt område og hvor vi gjør det spesielt godt med salg i fjellområdene, merker vi jo den økende konkurransen. Da er det ekstra godt å vite at vi har 15 dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere som står på når det trengs. Denne prisen er derfor først og fremst en anerkjennelse til den jobben de gjør, hver eneste dag året rundt.

Drevet godt salg

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge kjededirektør Petter Knutsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

- Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har også lagt vekt på at varehuset har en høy innkjøpslojalitet, sier Knutsen.

Kvalitet i alt vi gjør

I følge Geir Nikolaisen er den viktigste suksessfaktorene kunnskapen som medarbeiderne innehar og samaholdet mellom dem.

- De som jobber i varehuset er en gjeng med stor kunnskap om både markedet vi oppererer i, de kundene vi betjener og ikke minst de produktene og tjenestene vi selger. Vi er også heldig å ha en veldig stabil arbeidskraft som jeg opplever kundene lett kommer i kontakt med. De inngir tillitt og som man er helt avhengig av i en kommune med nær 7 000 innbyggere. Her er det mange som kjenner nesten alle og hvor det da blir viktig å opptre ordentlig og folkelig. Derfor har vi også mange trofaste kunder, og som er en av grunnene til at vi har klart oss så bra, selv om vi lever i et et enda tøffere marked enn det vi opplevde for bare noen år siden. Men med fokus på kunnskap og kvalitet, som igjen bygger tillit, så tror jeg nok vi skal klare å sparke fra oss i 2020 også, sier en svært fornøyd Nikolaisen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår