Vant europeisk digital-pris

 
Vant europeisk digital-prisFORNØYD: – Dette er et bevis på at vi som organisasjon ligger helt i front av utviklingen, sier administrerende direktør i Ramirent Norge, Øyvind Emblem.
Ramirent Norge er tildelt den europeiske prisen for «Best digital innovation of the year» for en app som tar hånd om hele prosessen fra mottak, vedlikehold til utlevering av maskiner.

Det var European Rental Association (ERA) som stod for tildelingen. ERA representerer over 5000 utleiefirmaer, og organisasjonens viktigste oppdrag er å markedsføre og legge til rette for fortsatt vekst av en bærekraftig og profesjonell utleieindustri i Europa.

Sørger for arbeidsflyt 
Hvert år arrangerer ERA konkurransen European Rental Awards der det deles ut ulike priser, og det var under den digitale versjonen av European Rental Awards & Market tirsdag den 30. juni at Ramirent Norge gikk helt til topps i kategorien «Best digital innovation of the year»» for prosjektet; «PHALANX digital operations platform».

Dette er en løsning som Spartan Solutions har utviklet for Ramirent Norge, og det dreier seg om en digital løsning som tar seg av hele den interne arbeidsflyten av maskiner på Ramirents lokasjoner. 

– Bevis på at vi ligger i front
Ramirent Norge er med sine 34 kundesentre landets største aktør innen utleie av maskiner og utstyr for bygg og andre næringer, og de siste årene har selskapet jobbet målrettet med økt digitalisering av selskapets tjenester og drift.

– Ramirent Norge har hatt en fantastisk reise hvor vi har endret og forbedret mye de siste årene. Dette er et bevis på at vi som organisasjon ligger helt i front av utviklingen til glede for våre kunder. Takk til alle ansatte i Ramirent, og i dette tilfellet også de ansatte i Spartan, som har gjort dette mulig. Og vi har mye mer på «tegnebrettet» som vi tenker å lansere fremover. Så vel verdt å følg med oss, sier en strålende fornøyd administrerende direktør i Ramirent Norge, Øyvind Emblem i en pressemelding.

– Veldig gøy at vårt digitale initiativ utmerket seg så bra at det gikk helt topps i en prestisjefylt kåring som dette. Gleder meg til reisen videre med videreutvikling av appen og andre spennende digitale initiativ som vi nå er i gang med, sier Supply Chain Planner & Developer i Ramirent Norge, Annikken B. Nygaard.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår