Valgt for RIE-tjenester til Økern Portal i Oslo

 
Valgt for RIE-tjenester til Økern Portal i OsloRejlers er tildelt oppdraget med elprosjektering av kontorbygg og markedsarealer, totalt 68.300kvm.
Rejlers er valgt for å levere elprosjektering av kontorbygg og markedsarealer i Økern Portal i Oslo..

En fornyet bydel skal huse 100.000 mennesker, og være arbeidsplassen til titusenvis. Sentralt i dette området ligger «Økern Portal» med sine ca 81.000 kvadratmeter.

RIE-tjenester for 68.300 kvm

Rejlers er tildelt oppdraget med elprosjektering av kontorbygg og markedsarealer, totalt 68.300kvm. Utførende el-entreprenør er Lysteknikk elektroentreprenør AS.

– Vi er godt fornøyd med å bli tildelt dette oppdraget. Vi har lang erfaring med denne type leveranser og vi er overbevist om at vi også denne gangen vil levere i henhold til forventning, sier Petter Arnesen, direktør for Buildings i Rejlers i en pressemelding fra selskapet.

Aktivt område

– Økern Portal blir mer enn et kontorbygg. Ansatte får nyte godt av mange flere tilbud enn man finner i vanlige næringslokaler, fordi bygget skal være en aktiv bidragsyter til både næringsmiljø og nærmiljø. For at dette skal skje må myldreområdet på bakkeplan være attraktivt og åpent for alle. Det vil skape et større mangfold enn vi ser de fleste andre steder, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring, som står bak bygget, i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår