VA-ingeniør, Veg - Kristiansand

 
VA-ingeniør, Veg - Kristiansand
Den store aktiviteten innenfor samferdselssektoren i regionen fører til økt etterspørsel etter våre tjenester innenfor VA, plan og infrastrukturtjenester, og behovet for en styrket lokal tilstedeværelse blir større. Vi søker nå etter en VA-rådgiver som kan bidra inn på store og små store infrastrukturprosjekter til vårt kontor i Kristiansand.

Søknadsfrist: 31/08/2019 - Norway - Sted: Kristiansand - Infrastructure

BLI EN DEL AV NORGEST STØRSTE FAGMILJØ INNEN VANN OG MILJØ
Som VA-ingeniør i COWI vil du få jobbe med VA-teknisk rådgivning og/eller prosjektledelse i sentrale VA-og/eller infrastrukturprosjekter. Spesifikke arbeidsoppgaver og ansvar blir tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker at du aktivt tar del i COWIs fagnettverk i Norge og internasjonalt.

DU ER EN ENGASJERT LAGSPILLER MED INTERESSE FOR Å FINNE DE GODE LØSNINGENE
Vi søker deg som har bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk/kommunalteknikk, og minimum et par års erfaring, fortrinnsvis fra tverrfaglige prosjekter. Du har god kjennskap til prosjekteringsverktøy, og kan bidra til vår satsing innen VA og kommunalteknikk med en god forretningsforståelse. Du har også gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og du er god på å skape tillitt og gode relasjoner på tvers av avdelinger.

I tillegg har du:

  • Kunnskap med både plan og modellering av VA-anlegg
  • Kjennskap til Novapoint og Autocad (VA-prosjektering), gjerne også Civil 3D
  • Trives med høy grad av frihet under ansvar
  • Samarbeidsevne og bygger nettverk

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative løsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte med:

Vice President Roads Espen Viddal (esvi@cowi.com, +47 90177104)

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig. Arbeidssted vil være Kristiansand. Alle søknader behandles konfidensielt.

Vi behandler alle søknader fortløpende etter vi er tilbake fra ferie i august.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår