Utviklingssjef bærekraftige bygninger - Midt/nord

 
Utviklingssjef bærekraftige bygninger - Midt/nord
Ønsker du å prege utviklingen i et selskap med noen av bransjens dyktigste eksperter innen komplekse og smarte funksjonsbygg? Har du et ønske om å være del av en markedsledende bedrift i vekst? Da har vi jobben for deg!

FÅ EN NØKKELROLLE I ARBEIDET MED Å STYRKE VÅR POSISJON

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen bygg og konstruksjon, hvor vi vektlegger høy faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evnen til å dele kunnskap med hverandre. Ettersom våre prosjekter varierer både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne dyktige ingeniører og konsulenter som jobber på en lang rekke spennende prestisjeprosjekter, mange innen bærekraftig byutvikling og grønne, smarte bygg.

Din rolle vil innebære å skape god vekst og lønnsomhet for region Midt/Nord, og du vil være med på å sørge for økt omsetning og aktivitet fra privat sektor i henhold til strategiplan. Du bidrar til en velfungerende og motivert organisasjon, og du vil være en viktig bidragsyter til divisjon Bygningers utvikling innen bærekraft og grønne, smarte bygg fremover. Som Utviklingssjef vil du lede og drive faglig utvikling innenfor avdelingen og/eller på tvers av avdelinger i divisjonen. Du vil også være ansvarlig for å sikre at kunnskap utvikles og deles, at ‘Best Practice’ identifiseres, og at kunnskap om markedet utvikles.

Region Midt/Nord består i dag av 13 seksjoner, og er en av fire regioner innen forretningsområdet Bygninger med totalt 500 medarbeidere i Norge. Rollen rapporterer til Utviklingsdirektør/Regionssjef, og vil sitte i ledergruppen til avdelingen. Dette er en unik mulighet for deg som søker et forretningsmessig ansvar og som ønsker å arbeide med utvikling av organisasjonen på et mer overordnet nivå.

DU ER AMBISIØS OG NYTENKENDE MED GOD GJENNOMFØRINGSEVNE

Vi søker deg som kan håndtere ulike utfordrende situasjoner som er kritiske for at vi skal nå våre mål på en god måte. Du har både ideer og gjennomføringsevne, god kunnskap om bransjen og evner å se muligheter der andre ser utfordringer. Vi forutsetter at du har høyere utdannelse og minimum 5-10 års relevant arbeidserfaring.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har svært gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner
  • Du har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team
  • Du har et velutviklet bransjenettverk
  • Du har god innsikt i utviklingstrender i byggebransjen, og ønsker å bidra til å posisjonere COWI som en sentral aktør

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får medarbeiderne i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 20. mars 2019

Arbeidssted: Trondheim

Kontaktperson: Petter Måløy (Vice President Midt/Nord), e-post: PMAL@cowi.com, tlf: +47 934 06 354.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår