Utvikler moderne kontormiljø

 
Utvikler moderne kontormiljøFra venstre: Urd Schjetne senior interiørarkitekt, Kjersti Bjørkeng Størdal Avdelingsleder, Margit Hermundsgård Prosessleder og oppdragsleder for oppdraget.
Gottlieb Paludan Architects skal bidra til å skape et moderne og fremtidsrettet kontormiljø i det nye administrasjonsbygget på Steinkjer.

I forbindelse med sammenslåingen av Sør- og Nord-Trøndelag til Trøndelag fylkeskommune er det vedtatt å utrede nye administrasjonsbygg i Trondheim og Steinkjer. Gottlieb Paludan Architects, en del av AFRY, har fått ansvar for å bistå og utvikle kontormiljøet i Steinkjer.

- Det er skikkelig gøy å vinne dette oppdraget og for oss gir det en bekreftelse på vår posisjon innen arbeidsplassutvikling. Sammen med Trøndelag fylkeskommune ønsker vi å utvikle et konsept som både ivaretar effektivitet og skaper et godt arbeidsmiljø med høy tilfredshet blant brukerne, sier Kjersti Bjørkeng Størdal, avdelingsleder for Gottlieb Paludan Architects i Trondheim, i en pressemelding.

Brukerinvolvering er et suksesskriterium
Arbeidet skal organiseres i form av aktiviteter, workshops og møter for å sikre god brukerinvolvering og forankring av løsninger og valg i organisasjonen.

- Brukerinvolvering er viktig både for å sikre en god helhetlig løsning og for sikre at organisasjonene har gode samarbeidsformer og nytt kontormiljø når flyttingen skjer, avslutter Kjersti Bjørkeng Størdal.

Romprogrammet er basert på 240 arbeidsplasser, som består av dagens behov som inkl. Ny veiavdeling utgjør ca. 210 plasser, og en buffer for framtidig behov på ca. 30 plasser. Til sammen utgjør dette et bruttoareal for kontorbygget på ca. 7500 m2.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår