Utenpåliggende downlights fra Gecko

 
Utenpåliggende downlights fra GeckoBildet: Gecko-downlights har rene linjer og en effektiv lyskilde som kan justeres ved hjelp av en roterende gyroskopisk plate.

- En utenpåliggende downlight gir deg flere muligheter for montering, for eksempel på ulike byggematerialer og er lett å plassere. Gecko finnes i tre typer: firkantet med to LED (Gecko 2x7W), firkantet med én LED (Gecko 7W) og rund med en LED (Gecko Round 7W). Alle armaturene er i aluminium, og kan leveres i enten sort eller hvit utførelse. Fargetemperaturen til Gecko downlights er på 1800 til 2800K, Dim to Warm, skriver Light House Company AS, i en pressemelding.

Driveren og elektronikken sitter i selve lampen. Det er god plass til kabler i armaturen, og den har i tillegg knock-out for utenpåliggende kabler, dersom kunden skulle ha behov for dette.

- Gecko-downlights har rene linjer og en effektiv lyskilde som kan justeres ved hjelp av en roterende gyroskopisk plate. Utenpåliggende downlights er veldig aktuelt i dag med tanke på hvordan vi bygger nytt, og hvilke materialer som brukes. Betong er for eksempel et materiale som brukes mye i nyere arkitektur, og er et svært hardt materiale. Da er det ofte tidkrevende og vanskelig å lage hull for å montere downlight. Her vil utenpåliggende downlights være en god løsning som gir mange nye muligheter når det gjelder belysning, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Light House Company AS.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår