Utbyggingen av E18 gjennom Porsgrunn på god vei

 
Utbyggingen av E18 gjennom Porsgrunn på god veiPå strekningen fra Langangen til Lanner inngår bygging av to nye bruer ved Langangen på tilsammen mer enn 600 m og bygging av den omlag 350 m lange Blåfjelltunnelen. (Foto: Nye Veier).
Når Porsgrunn kommune nå har vedtatt reguleringsplanen for strekningen E18 Langangen-Lanner, er utbygging av ny E18 gjennom Porsgrunn et godt skritt videre.

- Det har vært jobbet godt med å få løst innsigelsene på strekningen fra Langangen til Lanner, og Vegvesenet har frafalt innsigelsen de hadde vedrørende kontrollstasjonen på Lanner. Når det gjelder det videre arbeidet med reguleringsplanen gjennom Porsgrunn arbeider Nye Veier nå intenst for å få løst innsigelsene slik at reguleringsplanen kan godkjennes. Vi ser på løsninger for å forbedre tilkoblingen mellom E18 og rv 36, kryssing av Skjelsvikdalen og å ta vare på fornminner i området, sier Magne Ramlo, prosjektdirektør i Nye Veier sitt E18-utbyggingsområde fra Langangen til Grimstad. Dette kommer fram i en pressemelding fra Nye Veier.

To nye bruer

På strekningen fra Langangen til Lanner inngår bygging av to nye bruer ved Langangen på tilsammen mer enn 600 m og bygging av den omlag 350 m lange Blåfjelltunnelen.

Øvrig status for E18-utbyggingen gjennom Porsgrunn kommune:

•             Reguleringsplan for strekningen E18 Lanner-Kjørholt er til politisk behandling

•             Konkurransen E18 Kjørholt-Rugtvedt pågår. Her inngår bygging av den omlag 600 m nye Grenlandsbrua og komplettering av E18 Kjørholt og Bamble tunneler. Det er ventet kontraktsignering høsten 2019.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår