Usbl skal tilby digitale nøkler

 
Usbl skal tilby digitale nøklerUsbl vil introdusere Usbl Nøkkelen som et pilotprosjekt blant utvalgte borettslag eller sameier som de forvalter, før det deretter skal tilbys til samtlige kunder.
Usbl lanserer Usbl Nøkkelen i samarbeid med teknologiselskapet Unloc. Usbl Nøkkelen vil bidra til enklere tilgang til og administrasjon av nøkler til borettslag og sameier.

Tjenesten vil føre til bedre styring, fleksibilitet og reduserte kostnader for beboere og styrer i alle boligselskap som forvaltes av Usbl.

Større fleksibilitet

- For et styre i et borettslag eller sameie, er administrasjon og håndtering av fysiske nøkler tidskrevende oppgaver. Fysiske nøkler kommer lett på avveie, må bestilles opp og koordineres. Med Usbl Nøkkelen har styret full oversikt, og kan når som helst dele ut eller fjerne tilganger til beboere og andre. På den måten får styret frigjort tid til andre oppgaver, og får redusert både kostnader til drift og vedlikehold av fysiske nøkkelsystem. I tillegg får beboerne større fleksibilitet i forhold til å gi midlertidig tilgang til boligen til andre, når de selv ikke er tilstede.

Usbl Nøkkelen blir en del av Usbl’s styreportal, som betyr at all administrasjon kan gjøres enkelt i et webgrensesnitt. Usbl Nøkkelen vil også kunne være et supplement, for de som i tillegg ønsker å bruke sine gamle nøkler eller brikker.

- Økt digitalisering og Proptech løsninger blir mer og mer etterspurt, og digitale nøkler er en naturlig del av denne utviklingen. Dette er derfor en viktig satsning for Usbl, slik at vi kan tilby relevante tjenester til borettslag og sameier som vi forvalter. Løsningen vi nå kan tilby i samarbeid med Unloc vil komme både beboerne og styret til gode, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl, i en pressemelding.

Forventer mange kunder

Usbl vil introdusere Usbl Nøkkelen som et pilotprosjekt blant utvalgte borettslag eller sameier som de forvalter, før det deretter skal tilbys til samtlige kunder. Dette for å sikre at løsningen fungerer på best mulig måte før mange tar dette i bruk.

- Vi forventer at mange av våre kunder vil ønske dette fremover, og vil være sikre på at vi har fått testet løsningen ordentlig, før vi ruller det ut i stor skala, sier Bruun.

- Samarbeidet med Usbl er kjempeviktig for oss. Det bekrefter at det er på høy tid å digitalisere nøklene. Vi skal gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør, sier gründer og daglig leder i Unloc, Kris Riise.

Usbl søker nå et utvalg borettslag og sameier som kunne tenke seg å være å teste digitale låser på alle fellesdører (hovedinngang, garasje, takterrasse og vaskekjeller osv.) i borettslaget eller sameiet, og ber interesserte om å henvende seg til deres kundeansvarlige i boligbyggelaget. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår