Usbl inngår ny avtale med NewMotion

 
Usbl inngår ny avtale med NewMotionBildet: NewMotion kan nå tilby ladeløsninger til alle kunder og medlemmer i Usbl. Foto: NewMotion
Usbl og Shell-eide NewMotion, har inngått en eksklusiv avtale om levering av ladeløsninger for elbil til borettslag, sameier og privatpersoner.

Dette betyr en enklere og rimeligere installasjon og drift av ladeløsninger der folk bor, samt en fordel for alle medlemmer av Usbl med rimeligere priser på både elbillader samt lading ved alle NewMotions ladepunkter i Europa.

Fremtidsrettet løsning

Den nye løsningen gir gunstige innkjøpsbetingelser på infrastruktur og ladepunkter. NewMotion har fremtidsrettede ladeløsninger som egner seg for alt fra større felles garasjeanlegg til installasjoner i en enkeltstående husstand. I tillegg inneholder løsningen en rekke automatiske tjenester, som automatisk avstemming for brukere, administrasjonsverktøy, egen administrasjonsside samt døgnåpen kundeservice for borettslag og sameier.

Medlemsfordel

Ordningen gir brukeren tilgang til Europas ledende ladenettverk, og Usbl’s medlemmer får i tillegg bonus hver gang de lader på et av ladepunktene i Norge eller Europa, samt rabatter ved kjøp av elbilladere.

- Sammen med NewMotion kan vi nå tilby unike og komplette løsninger for lading av elbiler for våre kunder, og dette har vi ventet på. I tillegg gir det våre medlemmer en tydelig medlemsfordel både når de skal ha ny elbillader og når de er på farten, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun, i en pressemelding.

Europas ledende ladetilbyder

NewMotion er per i dag den ledende tilbyderen av ladeløsninger i Europa, og tilbyr alt fra hurtigladenettverk i hele Europa, til installasjon, ladepunkter og tjenester for borettslag,sameier og privatpersoner. NewMotion har levert ladeløsninger i 10 år og tilbyr blant bransjens beste verktøy og plattformer for administrasjon, kostnadskontroll og betalingsløsninger for borettslag og sameier.

- Vi er svært fornøyd med denne avtalen med Usbl. New Motion ekspanderer raskt i Norge, og denne avtalen markerer en solid tilstedeværelse i det norske markedet. Sammen har nå Usbl og New Motion muligheten til å tilby unike ladeløsninger til Usbl’s medlemmer og forvaltningskunder, enten det er hjemme eller på veien, sier Melanie Lane, Administrerende Direktør i New Motion.

 

Om New Motion:

New Motion er en av de ledende Europeiske tilbyderne av smarte ladeløsninger for elbil. I sitt nettverk kan New Motion tilby lading på mer enn 150.000 ladestasjoner i over 35 land. Som datterselskap av Shell er New Motion sertifisert gjennom ISO 9001 og ISO 27001, og har siden 2009 spilt en aktiv og betydelig rolle i markedet for elbillading i Europa.

Om Usbl:

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Usbl har eksistert i over 70 år, og har i dag over 100 000 medlemmer. Usbl forvalter 1600 borettslag og sameier, hvor mange av dem er bygget av andre utbyggere. I tillegg til en rekke andre fordeler, har medlemmer i Usbl forkjøpsrett på 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår