Urban fjellandsby blir større

 
Urban fjellandsby blir størreFOTO: Skorovas Gruber AS
AKTUELLE PROSJEKTER: Skorovas er Nord-Trøndelags mest kjente Fjellandsby, med 900 fritidsboliger og 50 nye helårsboliger. Nå blir fjellandsbyen utvidet ytterligere. Skorovas Gruber AS har lagt ut et tomteområde for salg.

Av Tore Kubberød

Visjonen om Skorovas er en levende fjellandsby med et historisk sus fra et nedlagt gruvesamfunn. Skorovas ligger i Namsskogan kommune og grenser til Røyrvik og Grong kommune. Det er mellom halvannen og to timers kjøretur til Steinkjer og Namsos.

Her har nå Skorovas Gruber AS 50 byggeklare tomter. Sørvendte tomter med god utsikt og solforhold i Lia vest for dagens bebyggelse og med flott utsikt. Tomtene har en prislapp på rundt 450.000 kroner, og mange er allerede solgt. I følge Skorovas Grubers hjemmeside er det ikke lenge til oppstart.

Skorovas Gruber AS har valgt Br Brøndbo AS fra Overhalla til å bygge første byggetrinn. De har også innledet et samarbeid med Saltdalshytta om pakkeløsninger for de som kjøper hyttetomt. Det er også samarbeidsavtaler med Overhalla Hus og Ranahytta.

Skorovas er kjent for å ha meget gode tilbud hele året, skiløyper, snøscooterløyper, turstier, sykkelløyper, padletilbud, båthavn, service og mye fysisk aktivitet. Det er også ski- og skiskytterarena med gode snøforhold. Det urbane ivaretas av skjenkestove, pizzabar, butikker, kunstgalleri, konsertkirke, rulleskiløyper, Skorovasmarsj, snekkerfirma og snøscooterforhandler. Mye av dette er samlet i promenadegata som er et møtested for både de 150 fastboende og alle hyttegjestene.

FAKTA

Skorovas hyttefelt, etappe 1

Namsskogan, Trøndelag

Antatt byggestart: August 2018

Oppdragsgiver: Skorovas Gruber AS

RI Reguleringsplan: Trønder-Plan AS

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?
Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår