Uponor lanserer Ecoflex Thermo Pro

 
Uponor lanserer Ecoflex Thermo ProUponors Ecoflex Thermo Pro er best i klassen når det gjelder varmetap. - Dette er redusert med hele 40 prosent, forteller application manager indoor climate Kåre Thorsen og teknisk sjef Terje Andersen hos Uponor.
Uponor lanserer nå Ecoflex Thermo Pro. Dette er et rørsortiment for fjern-/nærvarme som har markedets beste isoleringsegenskaper. Røret er isolert med PUR-skum med særlig gode egenskaper som gir langvarige gevinster i form av redusert varmetap.

Muligheten for å benytte den velkjente Wipex koblingen til alle dimensjoner gir rask og effektiv sammenkobling. Single rør kommer i dimensjoner fra 40 – 110 mm, mens de doble rørene leveres i dimensjoner fra 25 – 63 mm.

Utvider sortimentet
- Vi har hatt Ecoflex Thermo på markedet i 25 år. Nå utvider vi sortimentet med en Pro-versjon som har enda bedre isolasjonsevne. Denne har fremdeles høy fleksibilitet og svært god bøyeradius selv om vi har byttet til enda bedre isolasjon, forteller teknisk sjef Terje Andersen og Kåre Thorsen, application manager indoor climate.

Dette er et produkt som er godt egnet til mange formål, som for eksempel hovedlinjer og små nettverk hvor man både vil ha lave installasjonskostnader og minst mulig driftskostnader.

Skreddersøm
Kundene kan bestille ønskede lengder helt opp til 150 meter.

- Dette ansees som en stor fordel. Med hele lengder reduserer man antatt skjøtepunkter og arbeidet med å legge rørene går raskt og effektivt, forteller Andersen. Det holder med et par mann på anlegget for å rulle ut og koble sammen rørene. Alle tilleggsprodukter og verktøy er forøvrig de samme som for standard Ecoflex Thermo.

Ferdig beregnet
Uponor har en egen teknisk avdeling som hjelper kundene til å beregne riktige dimensjoner, og som produserer de nødvendige tegninger og dokumenter.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle