Unopax setter trenden

 
Unopax setter trenden
Unopax er en serie unike kombiskap som er et direkte svar på etterspørselen fra det norske markedet og utviklingen har vært en reise gjennom de siste 10 årene. Løsningen er per i dag å se i flere tusen bad i hele landet, men det er først nå at vi har fått på plass det som var ønskelig for dette fantastiske produktet.

Unopax kombinerer en vanntett skapløsning, som er godkjent av SINTEF, for både innbyggingssisternen til toalettet samt hele vann- og varmefordelingen til boligen. Forenkler monteringen og installasjonen av VVS, og er samtidig et flott estetisk element på badet.

Det har hele tiden vært tanken at Unopax skulle utfordre de tradisjonelle tankene som har vært en stor del av måten vi har bygget bad frem til i dag.  Vi har hele veien vært klare på at vi ikke ville ha et sjenerende stålskap og ikke minst at det var uaktuelt å ha sisternetanken bak flisa på badet. Det har gjort at vi måtte tenke helt nytt, men utfordringene har vi tatt på strak arm og det er med stor glede vi nå kommer til deg med dette.

I dag kan du få Unopax i tre str. 

Unopax Maxi - Plass til forbruksvannet

Unopax Mini - Plass til varmefordeleren

Unopax Duo -  Toalett og bidé

Dette er i dag kun et utgangspunkt og vi kan tilpasse oss ditt prosjekt.

Unopax er resultatet! Du kan nå få kjøpt denne smarte løsningen i løssalg.

Ta kontakt med Unopax AS på telefon 46 42 00 05 eller gå inn på unopax.no

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår