Unloc og Mustad Eiendom inngår rammeavtale

 
Unloc og Mustad Eiendom inngår rammeavtaleBildet: Avtalen gir Unloc et enda sterkere fundament for både økt utbredelse og bruk av digitale nøkler, sier salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen
Unloc har utviklet en lås-agnostisk plattform hvor man kan dele personlige digitale nøkler på tvers av ulike låsløsninger. Nå inngår de en kommersiell rammeavtale med Mustad Eiendom.

– Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Vi ønsker å gi alle muligheten til å dele digitale nøkler med ansatte, driftsteknikere, håndverkere og familiemedlemmer, like enkelt som man sender tekstmeldinger. Vi er derfor veldig fornøyde med å ha inngått denne kommersielle rammeavtalen med et så nytenkende og fremoverlent selskap som Mustad Eiendom. Avtalen gir Unloc et enda sterkere fundament for både økt utbredelse og bruk av digitale nøkler, sier salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen, i en pressemelding.

Den nye løsningen gir muligheten til å åpne digitale låser via en app med mobil telefonen. I løsningen inngår også et skybasert kontrollsenter for enkel administrasjon av mange digitale nøkler i både bolig- og næringsbygg. Nå inngår de en kommersiell rammeavtale med Mustad Eiendom som forvalter 330.000 kvm næringseiendom på Lilleaker.

- For Mustad Eiendom er avtalen viktig for at selskapet skal kunne tilby tidsriktige, moderne og innovative løsninger til sine leietakere. Unlocs løsninger blir i stadig større grad etterspurt av markedet og med inngåelse av denne avtalen inntar Mustad Eiendom en proaktiv tilnærming til kundenes behov. Unloc sin teknologi setter oss i stand til å forvalte en stor eiendomsportefølje på en mer effektiv og fleksibel måte enn tidligere, sier Nikolai Marstein, fagansvarlig sikkerhet i Mustad Eiendom.

- Samarbeidet mellom Unloc og Mustad eiendom kommer først og fremst kundene våre til gode – det skaper en enklere hverdag og bedre kundeopplevelse, samtidig som Unloc ivaretar våre strenge krav til sikring av våre bygg og sporbarheten i dette, sier Marstein.

- Unloc er et norsk teknologiselskap i rask vekst. Selskapet har tatt de beste elementene fra techindustrien og designet selskapet for kreativitet og menneskelig interaksjon. All utvikling og innovasjon gjøres fra våre kontorer i Oslo hvor det eksperimenteres for å lære. Ideen er å bygge et økosystem, på tvers av bransjer, samt bidra til mer frihet med åpne dører, og til å åpne byer og bygg på helt nye og innovative måter, sier salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen, avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår