Trond Bergsland ny sjef for Peab Bygg Østfold

 
Trond Bergsland ny sjef for Peab Bygg ØstfoldTrond Bergsland. Foto: Peab
Trond Bergsland (46) tok fra nyttår over som sjef for Peabs byggvirksomhet i Østfold.

Den nye Østfoldsjefen trekker frem arbeid med myke verdier som et viktig ledelsesområde. Helse, miljø og sikkerhet, med ekstra vekt på arbeidsmiljø og sikkerhet på byggeplass, er det han er mest opptatt av.

− Hos oss skal de ansatte trives på jobben. Det er også et mål å opprettholde de gode HMS-resultatene, med null fraværsskader på prosjektene våre. Vi skal være en attraktiv og seriøs arbeidsgiver, som tiltrekker seg de beste hodene i bransjen, sier Trond Bergsland i en pressmelding fra selskapet.

− Vårt gode lederteam i Østfold har byttet roller. Trond Bergsland tar over ansvaret for regionen, og tidligere distriktssjef Geir Dammyr får det operative ansvaret som prosjektsjef. Lederbyttet var ønsket fra dem begge, og det er en meget god løsning for region Østfold, sier administrerende direktør Kjetil Runningen i Peab ASi meldingen.

Grobunn for vekst

Bergsland startet sin jobbkarriere som tømrer, og tok senere en bachelor som byggingeniør. I NCC jobbet han blant annet som formann, anleggsleder, prosjektleder og senest som avdelingsleder i Oslo. Han har vært i Peab siden 2017, da han ble ansatt som assisterende distriktssjef i Østfold.

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en årlig omsetning på cirka 52 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne i Sverige. Aksjen er børsnotert ved NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,7 milliarder kroner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår