Trives du med en aktiv hverdag?

 
Trives du med en aktiv hverdag?
Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 33 avdelinger/servicesentre fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca 1,5 mrd kr. Selskapet er 100% eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe KG. Med over 110 års erfaring, er Heidenreich etterspurt

Arbeidsgiver: Toptemp AS
Stillingstittel: Lagermedarbeider
Sted: Skedsmokorset
Frist: Snarest
Varighet: Engasjement

Vår kunde Heidenreich med beliggenhet på Skedsmokorset er på jakt etter tilkallingsvikarer. Her trengs det to stykker som vil jobbe på varemottak/plukk småvare. For å lykkes her kreves det nøyaktighet og presist arbeid. Er dette noe du vil trives med?

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe på lager med mindre fysisk tunge arbeidsoppgaver. Det er ønskelig at du har erfaring fra tidligere, men det viktigste for oss er du har stå-på-vilje og jobber effektivt, strukturert og nøyaktig.

Arbeidsoppgavene vil bestå av registrering av varer på varemottak, men også plukk av varer i småvareavdelingen. Det brukes håndterminaler for å skanne varer og datamaskin for å registrere. Her vil det være en fordel om du er datakyndig og lett kan sette deg inn i nye systemer. Det er et vikariat og arbeidsmengden beregnes å være 2-3 kvelder per uke.

Vi tror du vil trives hos oss hvis du setter pris på god humor og positive kollegaer. Det er et stort lager med flere avdelinger og mange mennesker hvor det er et veldig godt arbeidsmiljø. Du vil få en hektisk og aktiv hverdag med god opplæring og oppfølging.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Tiltredelse: Snarest
Sektor: Privat
Sted: Industriveien 6, 2020 Skedsmokorset
Bransje: Transport og logistikk
Stillingsfunksjon: Logistikk og lager / Lagermedarbeider

Søk på stillingen

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår