Tre entreprenører får jobbe videre med E16 Kvamskleiva

 
Tre entreprenører får jobbe videre med E16 KvamskleivaByggeleder Edvind Rye i Statens vegvesen tar med seg tre entreprenører videre i arbeidet med ny E16 gjennom Kvamskleiva.
Statens vegvesen har valgt ut tre entreprenører til å jobbe videre med totalentreprisen for rassikringsprosjektet på E16 gjennom Kvamskleiva i Valdres.
  • Arbeidsfellesskap mellom Kruse Smith AS og Brødrene Dokken AS
  • Arbeidsfellesskap mellom Anlegg Øst, Leonard Nilsen og Sønner AS og Gjermundshaug anlegg AS
  • Hæhre Entreprenør AS

- Vi har brukt tiden på å sjekke referanser og se på sammenlignbare prosjekt som entreprenørene og prosjekterende har gjennomført, sier byggeleder Edvin Rye i Statens vegvesen.

Gode forutsetninger
Han mener de tre utvalgte alle har gode forutsetninger for å lage gode byggeplaner for den 5,4 kilometer lange strekningen inkludert 1,8 kilometer tunnel. De to konstellasjonene som ikke nådde opp i denne runden, Bertelsen og Garpestad AS og Impresa Pizzarotti & S.p.A, har også gjort et godt inntrykk.

- Alle selskapene var kvalifisert til å gjøre jobben, sier Rye.

Første tilbud 14.august

De tre prekvalifiserte deltakerne skal levere inn sine første tilbud 14. august. Deretter blir det forhandlinger mellom Vegvesenet og entreprenørene. I slutten av september skal de levere inn det siste tilbudet.

- Planen er å velge entreprenør og skriver under kontrakt i slutten av oktober. Da håper vi å være i gang med anleggsarbeidet i november, sier Rye.

Anlegget skal stå ferdig i februar 2023
- Vi gleder oss til å komme i gang sammen med entreprenøren for å sikre gode og rasjonelle løsninger, som skal gi oss en trygg og effektiv veg gjennom Kvamskleiva, sier Rye.

Det vil være mulig å få inntil 100 millioner i fradrag i tilbudssummen for den som skisserer gode planer for hvordan jobben skal løses og som har den rette kompetansen for å utføre jobben.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår