Transport under lupen

 
Transport under lupenSamferdselsministeren, vegdirektøren, utekontrolldirektøren, konsernsjefen i Telenor, samt forskningssjefen i NILU er noen av topplederne som kommer til NLFs transportkonferanse 2020, som avholdes 17.-18. januar. (Foto: Norges Lastebileierforbund).
På NLFs transportkonferanse 17.-18. januar 2020 blir temaer som bærekraft, utfordrende vinterforhold, avsløringer innen organisert kriminalitet og omorganisering i Vegvesenet gjenstand for diskusjon blant ledere og politikere innen samferdselssektoren.

Samferdselsministeren, vegdirektøren, utekontrolldirektøren, konsernsjefen i Telenor, samt forskningssjefen i NILU er noen av topplederne som kommer til NLFs (Norges Lastbileiers-Forbunds) transportkonferanse 2020, som avholdes 17.-18. januar. Sammen skal de drøfte næringens aller største utfordringer og ikke minst legge frem mulige løsninger.

Det er dramatiske tider for transportnæringen, selv de mest grunnleggende prinsippene for hva en transportbedrift skal være er utfordret, og spørsmålet er på hvilke rammevilkår som skal legges til grunn for trafikksikker, sosialt ansvarlig og ikke minst miljøvennlig drift i årene som kommer.

Høyaktuelle og krevende temaer

– Vi har sikret oss de viktigste navnene også i år. På den måten er vi garantert at vår stemme blir hørt av de som har hånda på rattet innen transportpolitikk og byråkrati, sier administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo i en pressemelding.

På listen over foredragsholdere finner man blant annet samferdselsminister Jon Georg Dale, vegdirektør Ingrid Dahl Hovland, avdelingsdirektør for utekontroll i Statens vegvesen Kjetil Wigdel, konsernsjef i Telenor Sigve Brekke, samt forskningssjef Britt Ann K. Høiskar i NILU.

Temaene som skal diskuteres og debatteres er både høyaktuelle og krevende.

– Vi vil blant annet se på hva som faktisk gjøres for å sikre at transporten i fremtiden skal bli mer bærekraftig, både når det kommer til konkurransevilkår, miljø og ikke minst samfunnsutvikling, forklarer NLF-direktøren i meldingen.

NLF representerer

  • 3 200 bedrifter
  • 15 000 lastebiler
  • 20 000 sysselsatte
  • 25 milliarder kroner i omsetning

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår