Tore Moskvil ny økonomisjef i Hersleth Entreprenør AS

 
Tore Moskvil ny økonomisjef i Hersleth Entreprenør AS
Stillingen er nyopprettet og Tore Moskvil tiltrådte 2. november 2020. Han vil få et overordnet ansvar for økonomifunksjonen i selskapet.

–  Vi er glade for å få Tore med på laget. Han har solid erfaring og bringer med seg et sterkt faglig fundament som vil bidra til å styrke selskapets videre utvikling, sier adm. direktør Reinert Hersleth.

Tore Moskvil er 43 år og bosatt i Råde. Han er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Agder og har bred erfaring innen økonomi, revisjon og finans. Han har jobbet flere år i VPK Packaging. Hans bakgrunn fra et stort konsern i prosessindustrien danner et godt grunnlag for hans nye stilling i Hersleth Entreprenør, der han skal jobbe med økonomi og finans på tvers i selskapet.

–  Jeg ser frem til å bli kjent med en helt ny bransje, samtidig som jeg ser mange likhetstrekk med prosessindustrien. I bunn og grunn dreier det seg om produksjon med mange innsatsfaktorer og fokus på marginer. Hersleth Entreprenør er et solid og veldrevet familieselskap, og jeg ser det som mitt viktigste bidrag å utvikle finansfunksjonen og samtidig bidra til fortsatt forsvarlig drift av selskapet og derigjennom trygge arbeidsplasser, sier Tore Moskvil.

Tore vil rapportere til administrerende direktør, og arbeidssted er på Hersleth Entreprenørs hovedkontor på Såner i Vestby. Stillingen tilhører avdelingen for økonomi og administrasjon som totalt teller tre medarbeidere.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår