Toolpack fikk Vegvesen-avtale

 
Toolpack fikk Vegvesen-avtale
Toolpack AS har inngått avtale med Statens Vegvesen om dekor og innredning av etatens bilpark. Avtalen har en totalverdi på nærmere 50 millioner kroner.

- Det er med stor ydmykhet og stolthet vi i Toolpack AS kan melde at vi har fått tildelt kontrakten og tilliten fra Statens Vegvesen på å bygge etatens tjenestebiler. Dette er en kontrakt som gir Toolpack AS som norsk produsent et betryggende fundament for den virksomhet vi driver på Drammen Bilhavn, skriver Toolpack i en pressemelding.

- Vi har som visjon og mål å bli det ledende «Bilbyggvarehus» i Norge med One-Stop bilbygg som primærdrift. Vi produserer i dag egen bilinnredning til alle billøsninger samt er importør og er partner til de fleste produktbehov til en yrkesbil. Elektronisk kjørebok, alkolås, dekor, varsel-lys, arbeidslys etc er noen av de produkter vi har i vårt system. Vi er merkeuavhengig og derfor i tungt samarbeide med de fleste bilfinansselskap i Norge.

- Denne kontrakten vil gi Toolpack AS og dermed Norsk Industri en vekst i ansettelser og årsverk som ikke er helt vanlig i disse dager. Cirka 200 biler per år vil bli dekorert og bygget her på Holmen i Drammen de neste fire årene, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle