Tone Haugen-Flermoe ansatt som Kategorisjef

 
Tone Haugen-Flermoe ansatt som Kategorisjef
Södra har lenge ønsket seg en samlende kraft innenfor produktutvikling, kategoriutvikling og sortimentsstyring. Nå har vi endelig funnet en person som vi tror er ideell for oppgaven.

Tone Haugen-Flermoe kommer fra stilling som prosjektleder i Trefokus. Södra satser videre i interiørtrekategorien og styrker med dette organisasjonen

Det er med stor glede vi kan melde om at Tone Haugen-Flermoe har valgt å begynne i Södra som Nordisk Kategorisjef. Tone har gjennom fjorten år i Trefokus arbeidet med å introdusere kategoritankegangen for treindustrien, tydeliggjort at trelast må markedsføres og presenteres som andre konsumentvarer, bidratt til synliggjøring og profilering av produktgrupper og merkeordninger og generelt ledet prosjekter med fokus på markedsutvikling i trelastbransjen.

Tone Haugen-Flermoe har et bredt nettverk i trelast- og byggevarehandelen. Hun har et godt faglig og personlig omdømme i hele den norske delen av bransjen. I Södra vil Tone få produkt- og konseptansvar både for den norske og svenske interiørvirksomheten. Tones bakgrunn fra Trefokus vil forhåpentligvis også styrke Södras bidrag inn i bransjefellesskapet.

Södras produktspekter innen interiørtre spenner over et stort antall artikler innen listverk, paneler, gulv og plateprodukter i limtre, spon og MDF. I hovedsak selger Södra de samme produktene i Norge og Sverige.

Tone Haugen-Flermoe er 47 år, gift og har tre barn i alderen 14 til 21 år. Hun er opprinnelig fra Askøy utenfor Bergen, men bosatt med sin familie i Oslo.

Tone starter i Södra 11. september 2017.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle