To nye minigravere fra Wacker Neuson

 
To nye minigravere fra Wacker NeusonBegge gravemaskinene har 3-punkts-kinematikk for mer brytekraft, innstikksdybde og tippehøyde.
Wacker Neuson utvider sin portefølje med ytterligere med to kraftige maskiner. De to nye beltegravemaskinene i 4- henholdsvis 5-tonns-klassen ET42 og EZ50 (Z står for Zero Tail, dvs. uten hekkutstikk)

- Ved konstruksjonen av de nye minigraverne var det viktig for oss å utvikle kompakte maskiner som er enkle å håndtere, som overbeviser med sin ytelse og tilsvarer dagens tekniske standard. Med de to gravemaskinene har kundene våre en perfekt blanding av velprøvde egenskaper, innovative funksjoner og høyeste komfort- og sikkerhetsstandarder til rådighet, noe som kan brukes på en fleksibel og økonomisk måte – et virkelig løft for enhver bygge- eller anleggsplass, sier Stefan Bogner, administrerende direktør i Wacker Neuson Linz GmbH, kompetansesenteret for utvikling av gravemaskiner i Wacker Neuson-konsernet, i en pressemelding.

Med beltegravemaskinen med standard overheng ET42 og beltegravemaskinen med kort hekk EZ50, tilbyr Wacker Neuson den ideelle kombinasjonen for å imøtekomme disse behovene. Med det effektive drivverket kan kunder bruke maskinen også til krevende oppgaver. Dekslene som kan åpnes mye, forenkler tilgangen til alle servicepunkter, noe som fører til kortere nede tid og dermed kostnadsbesparelser.

- Takket være den store radiatoren og det effektive hydraulikksystemet kan gravemaskinene også brukes ved svært høye omgivelsestemperaturer (opptil +45 grader celsius) uten å tape ytelse – enda et pluss i fleksibilitet. Begge gravemaskinene overbeviser med sine sterke løfte- og gravekrefter for raske arbeidssykluser, og 3-punkts-kinematikken for mer brytekraft, innstikksdybde og tippehøyde. Dette gir merkbare fordeler på bygge- eller anleggsplassen: Takket være den høye brytekraften er for eksempel bruk på fjellgrunn eller steingrunn ikke noe problem, sier Bogner.

Det innovative hydraulikksystemet «Load Sensing Flow Sharing» sikrer en presis kontroll og høyeffektiv ytelse: Maskinen tilpasser seg lasten automatisk, og joystick-bevegelsen er alltid den samme for operatøren. Dette gjør arbeidet med gravemaskinen spesielt komfortabelt. Takket være de fire tilleggsstyrekretsene kan en lang rekke redskaper brukes, for eksempel en Powertilt med grabb. Dette gir tilgang til enda flere bruksmuligheter. Med den nye trykkavlastningsbryteren kan hydrauliske redskaper dessuten skiftes lettere og raskere, noe som betyr at arbeidet på bygge- og anleggsplassen går enda raskere, og at betjeningen er mer komfortabel. Med den valgfrie auto-stopp-funksjonen vil motoren slå seg av automatisk etter lengre inaktivitet, noe som gjør arbeidet med gravemaskinene enda mer effektivt.

Det nye Active Working Signal (AWS) gir høyere sikkerhet for personer i gravemaskinens arbeidsområde: Når gravemaskinen er klar til bruk, lyser en rød LED-stripe som er integrert i motorpanseret. Dette betyr at alle personer på bygge- og anleggsplassen vet at gravemaskinen er i drift – en enkel, men effektiv funksjon for bedre sikkerhet på bygge- eller anleggsplassen. Et ryggekamera med et 7-tommers display for enda mer sikkerhet i det daglige arbeidet, er også tilgjengelig som valgfritt tilleggsutstyr. LED-lyskastere sørger for perfekt sikt og trygt arbeid selv om natten: Gravemaskinene kan utstyres med totalt sju lyskastere som valgfritt tilleggsutstyr.

Takket være den kompakte konstruksjonen er både beltegravemaskinen med standard overheng ET42 og gravemaskinen med kort hekk EZ50 også ideelle for trange bygge- og anleggsplasser. Gravemaskinen med kort hekk EZ50 muliggjør et spesielt sikkert arbeid langs murer, veikanten eller ved andre begrensninger. I tillegg er løftearmsylinderen til begge gravemaskinene beskyttet mot skader ved hjelp av stempelstangbeskyttelsen av fleksibel plast. Takket være det elastiske materialet oppstår det ingen deformasjoner selv etter en kontakt med skuffen, noe som sparer både reparasjonskostnader og tid.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår