To nye forhandlere til Norgeshus

 
To nye forhandlere til NorgeshusSaulius Kvalkauskas, daglig leder Vifix og Jan Erik Kringlebotn, regionssjef Norgeshus.
Norgeshus får en knallstart på året med å inngå to nye forhandleravtaler med Stolt Bolig i Sandnes og Vifix fra Asker.

– Vi i Norgeshus har et mål om å tilby boliger over hele landet i samarbeid med lokale forhandlere. De nye avtalene styrker vår posisjon i både Rogaland og i stor-Oslo, sier markedsdirektør i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, i en pressemelding.

Største forhandleravtale noensinne
Sandnes-baserte Stolt Bolig er den største signeringen Norgeshus har gjort med en ny forhandler. I 2020 omsatte selskapet for over 200 millioner kroner.

– Vi er glade for at Stolt Bolig ønsket å bli en del av Norgeshus. Etter ett år med grundige analyser og diskusjoner, gleder vi oss til å ta fatt som fullverdige partnere. Ambisjonen er at vi skal løfte hverandre til å bli enda bedre. Vi forventer at Stolt Bolig vil utfordre oss, noe som vil gagne hele Norgeshus-kjeden, sier Båtvik.

– Norgeshus-merkevaren står meget sterkt i markedet og representerer tillit og trygghet ute hos boligkundene, og dette har alltid vært det viktigste for oss i Stolt Bolig. Her er det to sterke og velrennomerte merkevarer som smelter sammen. Dette vil gi gode synergieffekter som våre kunder vil dra god nytte av, sier daglig leder i Stolt Bolig, Oddgeir Eikeskog.


Eigir Moberg, regionssjef Norgeshus og Oddgeir Eikeskog, administrerende direktør Stolt Bolig. 

Stolt Bolig-lederen forteller at Norgeshus-konseptet inneholder langt flere elementer enn en logo og en huskatalog.

– Ved å bli medlem i Norgeshus-kjeden får vi tilgang til et konsept som inneholder IT-systemer, plankompetanse, ingeniørtjenester, arkitekter og markedsførere. Dette gir oss trygghet for at vi har oppdaterte systemer og tilgang på kompetanse til enhver tid. I tillegg har Norgeshus en god innkjøpsavtale som vil gi oss noen muligheter vi tidligere ikke har hatt, sier Eikeskog.

Vifix velger Norgeshus
Oslo-området får også en ny Norgeshus-forhandler i Vifix Entreprenør fra Asker.

– Vifix ønsket å knytte seg til en sterk merkevare med fokus på innovasjon og bedriftsutvikling. Vi er svært glade for at valget falt på oss og vi gleder oss til å komme i gang, sier Benn Asgeir Båtvik.

– Vi er trygge på at samarbeid med en så seriøs aktør som Norgeshus vil hjelpe oss med å utvikle bedriften vår videre. Her er det mange elementer i konseptet som vi kan dra nytte av. Vi har allerede kommet opp med ny hjemmeside og begynt profileringen, sier daglig leder i Vifix, Saulius Kvalkauskas.

Kvalkauskas forteller at det betyr mye å inngå en avtale med en så kvalitetsorientert bedrift som Norgeshus.

– Det å samarbeide med en så seriøs aktør som Norgeshus er et kvalitetsstempel, og jeg tror dette også vil bety mye for våre kunder.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår