Tinius-studenter prosjekterte Svartåstunnelen

 
Tinius-studenter prosjekterte SvartåstunnelenRoy Alstad t.v. og Hans Olav Dalen t.h. i Statens vegvesen flankerer Tinius-studentene Henning Falkenhaug Thomesen f.v. Andreas Vincent Kartfjord, Eirik Dahlskås og Anton Karlsson. (Foto: Kjell Wold)
Fire elektrostudenter ved Fagskolen Tinius Olsen har hatt prosjektering av Svartåstunnelen som hovedoppgave til eksamen.

Kvartetten fra Kongsberg og Drammen har brukt ett semester til planlegging og forberedelser og siste semester til å skrive hovedoppgaven om tunnelanlegget på E134 fra Sellikdalen til Trollerudmoen.

Ut på jobbmarkedet
– Det har vært krevende, men veldig lærerikt og interessant, forteller Henning Falkenhaug Thommesen fra Drammen. Han gleder seg over endt utdanning og er spent på å prøve yrkeslivet.

Kollega Anton Karlsson fra Kongsberg har alt sikret seg sin første faste jobb innen elektro. Han starter i Vestfold etter ferien. De to andre, Eirik Dahlskås fra Kongsberg og Andreas Vincent Kartfjord fra Drammen er også spente på jobbutsiktene.

Gode lærere i SVV
Studentene ble denne uka vist rundt på E134-anlegget i Kongsberg, og synes det var spesielt å få sett Svartåstunnelen på nært hold for første gang.

– Våre rådgivere og veiledere i Statens vegvesen, Hans Olav Dalen og Roy Alstad, har vært til uvurderlig hjelp, berømmer Eirik Dahlskås. Studentene er alle enige om at samarbeidet med vegvesenets folk har vært avgjørende for eksamensoppgaven.

Omvisning på E134-anlegget
Nå venter kvartetten spent på resultatet og bedømmelsen. De sitter alle igjen med en god følelse etter prosjekteringsoppgaven med Svartåstunnelen.

Som takk for godt samarbeid med Tinius-studentene fikk de fire ungdommene en omvisning på det store E134-anlegget i Kongsberg og Øvre Eiker. Og det gjorde inntrykk, måtte de vedgå.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle