Tildelt samspillskontrakt på nytt kulturkvartal for Vestby kommune

 
Tildelt samspillskontrakt på nytt kulturkvartal for Vestby kommune
AF Gruppen er av Vestby kommune innstilt som samspillsentreprenør for nytt kulturkvartal i Vestby kommune.

Kontrakten består av utvikling og prosjektering av nytt kulturkvartal, riving av eksisterende bygg samt oppføring av nytt kulturhus. Kulturhuset har et antatt areal på rundt 8000 m2 BTA fordelt på kultur- og kontorarealer. Estimert kontraktsverdi 248 MNOK eks mva. Oppstart for kontraktsperioden er juli 2019 og forventet overlevering skjer i årsskiftet 2021/2022.

- Vi er svært tilfreds med denne tildelingen på et veldig interessant samspillsprosjekt. Vår byggvirksomhet i Østfold har jobbet systematisk med å etablere større aktivitet i Follo-regionen. Vestby kulturkvartal er et viktig oppdrag som et ledd i denne strategien. Sammen med kunden ser vi fram til å realisere et fremtidsrettet bygg, sier Geir Flåta, konserndirektør Bygg i AF Gruppen, i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår