Termisk overvåking fra Elma Instruments

 
Termisk overvåking fra Elma Instruments
Elma Instruments er FLIR masterdistributør i Danmark, Sverige og Norge. Bedriften leverer nå i tillegg hele FLIR Thermal Security produktserien.

Noen av de mange applikasjonene er f.eks. tyveribeskyttelse, perimeter sikkerhet, byggeplassovervåking, brannovervåking, grensekontroll, feberscreening, etc.

FLIR er kjent som verdens største og ledende produsent av termiske produkter for mange forskjellige bruksområder og bransjer. En av disse applikasjonene er termisk overvåking. Det store FLIR Thermal Security-programmet inkluderer flere forskjellige kameraserier for termisk overvåking, samt en kombinasjon av standard videoovervåking kombinert med termisk overvåking.

FLIRs termiske overvåkingskameraer leverer uovertruffen bildekvalitet både dag og natt, kameraene er robust bygget og passer både innendørs og utendørs. Du kan fritt velge mellom bullets, domes så vel som faste eller PTZ-kameraer, som alle er designet for å fungere sømløst med forskjellige videostyringsprogrammer (VMS), slik at du er sikker på en overlegen brukeropplevelse gjennom hele produktets levetid.

Thermal Security-kameraene kommer med ulik termisk oppløsning og dermed bildekvalitet, samt mange forskjellige linser som kan velges avhengig av hvor stort område kameraet skal dekke eller hvor langt det skal kunne "se".

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår