Terje Schults er ny BA Manager UPS i Coromatic

 
Terje Schults er ny BA Manager UPS i Coromatic
Terje Schults startet i den nyopprettede stillingen som BA Manager UPS i Coromatic i mars, og blir en sentral ressurs i den norske virksomheten.

- Coromatic som selskap har solid nordisk forankring og medarbeidere med høy teknisk kompetanse. Fremover vil jeg bidra til å styrke den norske organisasjonen, med særlig ansvar innen vekst og utvikling av UPS (Uninterruptible Power Supply) som forretningsområde. Her er det stort potensial. Som arbeidsplass kjennetegnes Coromatic av dyktige og erfarne medarbeidere, og et godt sosialt miljø. Det er viktig, både for prestasjoner og trivsel, sier Schults.

Coromatic har hovedkontor på Rosenholm, hvor Schults får kontorplass, i tillegg til lokalkontorer i Gjerdrum, Bergen, Trondheim og lager i Oslo. Coromatic er kjent som leverandør av løsninger for kritisk infrastruktur, og sørger for sikker strømforsyning og datakommunikasjon i selskaper over hele Norden. Coromatic har ca 500 ansatte, og eies av EQT og medarbeidere i virksomheten.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår