Terje Kaasa Larsen ny sjef i Peab Bygg

 
Terje Kaasa Larsen ny sjef i Peab ByggTerje Kaasa Larsen. Foto: Hilde Brevig
Terje Kaasa Larsen (46) tok fra nyttår over som sjef for Peabs byggvirksomhet i Telemark, Vestfold og Buskerud.

Peabs byggvirksomhet i de tre fylkene Telemark, Vestfold og Buskerud er fra 1. januar 2019 slått sammen til én enhet. Terje Kaasa Larsen leder den nye enheten.

− Vi får inn en person som har ledet entreprenørvirksomhet med gode resultater de siste 12 årene. Vi er glade for å ha Terje med på laget, for å lede vår videre satsing på egne håndverkere og gode leveranser til kundene, sier Kjetil Runningen, administrerende direktør i Peab AS.

Kaasa Larsen kommer fra jobben som daglig leder i Norske Stålbygg, og jobbet før det som daglig leder i Seltor. Han har utdanning som tømrer, byggingeniør og sivilingeniør i industriell økonomi.

− Jeg har kjent til deler av Peab gjennom flere år, og er imponert over hva selskapet har fått til. Når Telemark, Vestfold og Buskerud nå blir til en region, synes jeg utfordringen med å bidra til videre utvikling av denne, er utrolig spennende, sier han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår