Teknisk operatør rørfornying til Olimbs avdeling i Trondheim

 
Teknisk operatør rørfornying til Olimbs avdeling i Trondheim
Olimb Rørfornying AS har spesialisert seg på å fornye vann- og avløpsrør med minimal inngripen i bygg og graving i grunn. I stedet for å fjerne gamle rør og montere nye, rehabiliterer vi rørene på innsiden av det eksisterende rørnettet. Dette gir kortere installasjonstid og mindre belastning for folk, miljø og infrastruktur. Olimb er den største og eldste aktøren innen rørfornying i Norge, og vår største eier Aarsleff er bransjeledende i Europa.

Noe av det vi ser etter hos deg
Du må ha førerkort for liten lastebil klasse C1. Du er ryddig og strukturert, har plettfri vandel og hyggelig fremtreden. Du trives med utfordringer og er vant til å jobbe i team. Du er opptatt av å levere kvalitet og er tar stolthet i jobben du gjør.

Om arbeidsoppgavene
Som teknisk operatør utfører du rørinspeksjoner og innvendig rehabilitering av rør. Arbeidsoppgavene krever stor nøyaktighet og det er til tider stor arbeidsmengde. Opplæring vil bli gitt, men erfaring fra arbeid som er relevant for jobben er en fordel (rørfornying, rørinspeksjon, rørlegger eller lignende).

Greit å vite
Vi jobber primært lokalt i Trondheim og omegn fra vår base på Heimdal, men kan få oppdrag andre steder i landet også. Du må derfor ta høyde for noe reisevirksomhet.

Hvis du blir ansatt hos oss får du konkurransedyktige betingelser, et trivelig og uformelt arbeidsmiljø og ordnede arbeidsforhold. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter for deg som har et ønske om å stå på og lære.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder i Trondheim, Jens Bjørndahl, telefon 928 90 010.

Slik søker du stillingen:
Send en kortfattet søknad og CV til jobb@olimb.no
Merk e-post med «Operatør Trondheim»
Søknadsfrist: 22. juni 2018

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår