Tar i bruk Signant signaturløsning

 
Tar i bruk Signant signaturløsning
Møller Eiendom som er en av Norges ledende eiendomsbesittere har tatt i bruk signaturløsningen Signant for signering av eiendomskontrakter

Digital signering av leiekontrakter, kjøp og salgskontrakter og andre avtaler gir dermed Møller Eiendom betydelige tids og kostnadsbesparelser. Signant, som er utviklet av Maestro, har en sterk posisjon som en ledende signaturløsning innenfor ulike bransjer.

- Med en betydelig porteføljeverdi på 8,7 milliarder kroner har vi en rekke ulike kontrakter som hele tiden skal signeres av flere parter. En standard leiekontrakt består ofte av 30 til 40 sider som skal signeres og paraferes av flere parter i 3-4 eksemplarer. Dette er en tids og ressurskrevende prosess. Med Signant slipper leietager å legge ved kopi av legitimasjon og sporbarheten i hvem som faktisk har signert blir betydelig bedre samtidig som vi slipper å møte frem fysisk for signering. Med Signant er signeringsprosessen forenklet og alt går mye raskere, sier markedsdirektør Pål Bøe i Møller Eiendom.

- Vi opplever stadig større interesse for signaturløsningen Signant fra ulike aktører innenfor eiendomsbransjen. Vi er stolte over at en så stor aktør som Møller Eiendom har valgt vår løsning for å digitalisere signeringsprosessen av eiendomskontrakter. Dette bekrefter at Signant har inntatt en ledende posisjon som foretrukket signaturløsning og at Møller Eiendom ser effektiviseringsgevinster i å ta i bruk Signant, sier salg og markedssjef Anne Taranger Gjesdahl i Signant.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår