Takrennesystem i aluminium

 
Takrennesystem i aluminium
Lindabs takrennesystem med sine mange smarte designløsninger lanseres nå også i aluminium. En god nyhet for alle som legger vekt på estetikk, enkel montering og perfekt tilpasning.

Sortimentet i aluminium vil leveres i tre farger, sort, antikkhvit og klarlakkert. Den unike klarlakkerte utførelsen gir et produkt som beholder sitt naturlige pene utseende i år etter år. På grunn av den unike overflatebehandlingen i PVDF og klarlakk gis det i tillegg teknisk garanti på inntil hele 40 år. Takrennesystemet innehar komplett tilbehør med mange av Lindabs velkjente smarte løsninger. Systemet monteres uten lim, fugemasse eller spesialverktøy. Når det gjelder kroksortimentet har det samme utførelse som sortimentet i stål, og innehar derfor den samme høye kvaliteten både på luftekroken og på de korte og lange krokene.

- Vi merker en betydelig etterspørsel etter produkter i aluminium fra våre kunder, spesielt langs kysten. Med denne produktlanseringen blir vi en enda mer komplett leverandør. Nå kan vi tilby kundene det materialet som kundene foretrekker og som passer best i hvert enkelt klima rundt i Norge. Vi legger ikke skjul på at vi gleder oss til vårsesongen setter inn for fult, det er ekstremt morsomt å lansere produkter som markedet etterspør, sier produktansvarlig hos Lindab, Thomas Hustoft.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår