Swedoor lanserer ståldører

 
Swedoor lanserer ståldørerSwedoors nye ståldører for miljøer med stor slitasje, byr på høyeste kvalitet både når det gjelder design og funksjon.
Swedoor, som er Skandinavias ledende produsent av tredører, utvider nå sorti-mentet med nye dører i stål. De nye ståldørene er av høyeste kvalitet – både når det kommer til design og funksjon.

Som alle ståldører passer disse godt i miljøer med stor slitasje, som industri- og lagerlokaler. Men med lekker design og finish i toppklassen, kan de nye ståldørene fra Swedoor også med fordel brukes i kontor-, hotell- og sykehusmiljøer. Dørene tilbys i en rekke ulike utførelser når det gjelder beskyttelse mot brann, røykgasser og støy. De kommer både som ytter- og innerdører, som enkel eller pardør, og kan kombineres med ulike glassfelt. Som standard galvaniseres alle dørene før de pulverlakkeres, noe som gir god beskyttelse mot korrosjon. I sortimentet finnes også dører som kun er galvanisert, eller som et enda mer eksklusivt alternativ – dører i rustfritt stål.

Når det gjelder dørens praktiske funksjoner og kvaliteten på innsiden, har det ikke blitt inngått noen kompromisser. Den sterke stålkonstruk-sjonen har en effektiv brannhemmende isolering, som i tillegg har en lyddempende effekt. Dørserien oppfyller blant annet bransjens strenge krav til lydreduksjon (Rw 33dB til Rw 40dB), brann-klassifisering (EI2 30 opp til EI2 120) og røykgasskrav for varm og kald røyk (Sa og Sm).

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår