Sweco kjøper TAG Arkitekter

 
Sweco kjøper TAG ArkitekterBildet: Daglig leder i TAG, Lars Eirik Ulseth og adm. direktør Grete Aspelund i Sweco Norge.
Med oppkjøpet av TAG Arkitekter ønsker Sweco å styrke sin satsing på bærekraftig arkitektur og byutvikling.

  – Vi er veldig imponerte over resultatene TAG Arkitekter har skapt. De har hatt en kraftig vekst og satt sitt preg på en rekke bolig- og byutviklingsprosjekter. Med prisvinnende design og sterkt fokus på byutvikling, er TAG den ideelle samarbeidspartneren når Sweco skal etablere en egen arkitekturvirksomhet. Vi gleder oss til at de 95 dyktige ansatte i TAG blir en del av Sweco, sier adm. direktør Grete Aspelund i Sweco Norge, i en pressemelding. 

TAG Arkitekter har siden etableringen utmerket seg innen bolig- og byutvikling i Oslo, Bergen og Trondheim. Selskapet har hatt en sterk vekst de ti siste årene, og leverte i 2019 en omsetning på 113 millioner kroner. TAG har vunnet en rekke designpriser blant annet Bergen kommunes Arkitektur- og byformingspris 2019 for prosjektet 1912 Damsgårdsundet, NLAs landskapsarkitekturpris 2019 for Lyreneset friområde og boligblokkene på toppen av Sirkus kjøpesenter i Trondheim ble kåret til årets boligprosjekt 2013 av Boligprodusentene. 

- TAG Arkitekter har fokusert på å kunne tilby en tverrfaglig arbeidsgruppe til sine kunder. Det er gjennom samarbeid på tvers at vi skaper fremtidsrettede boliger og bomiljøer. Nå gleder vi oss til å bli en del av et av verdens største fagmiljøer innenfor bærekraftig byutvikling, sier daglig leder i TAG, Lars Eirik Ulseth.

- Arkitektur har vært en driver for Swecos suksess. Med god arkitektkompetanse kan vi komme tidligere inn i prosjekter og tilby kunder enda bedre tjenester. Med dette oppkjøpet får arkitektene i TAG tilgang til solid flerfaglig teknisk kompetanse, som kunder i større grad etterspør for å sikre gode helhetlige løsninger, sier Aspelund.  

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår