Svingrom for Gjerdesagen

 
Svingrom for GjerdesagenBildet: Gjerdesagen® 805
TEMA BYGG REIS DEG 2017: – I år, som tidligere, skal vi ha en relativt stor stand under Bygg Reis Deg-messen. Dette for å få godt svingrom og mulighet for å få demonstrert alle fem modellene av Gjerdesagen, sier Yngvar Karlsen, administrerende direktør i Ernex AS.

Av Bjørn Laberg

– I år vil vi legge vekt på den minste og den største sagen i sortimentet, 805 og 2003, sier han til Byggfakta.

– Markedssituasjonen er for vår del litt todelt. Boligbygging har økt sterkt de siste to årene, mens næringsbyggsektoren henger litt etter, selv om det er oppgang her også. Vi forventer ytterligere oppgang gjennom 2017 og inn i 2018, sier Karlsen.

Ernex AS er i dag Skandinavias ledende produsent av bygningssager, Gjerdesagen.Fabrikk og administrasjon befinner seg i Tistedal utenfor Halden.

– Hemmeligheten bak Gjerdesagens store framgang finnes i det unike konseptet. Man har justeringsmuligheter for alle typer arbeid. Uansett hvordan man snur og/eller krenger sagbladet er løftearmen alltid på samme side av bordet. I dag blir sagene eksportert til 10 land og i et stadig større antall, sier Karlsen.

– I Norge er produktet blitt så kjent at merkenavnet Gjerde nærmest er blitt et synonym med bygningssager. I løpet av disse årene er det utviklet et komplett program av tilleggsutstyr som tilfredsstiller de profesjonelle krav til en bygningssag. Til tross for at sagene har vært forbedret i årenes løp, er basis-konseptet fremdeles det samme, sier Yngvar Karlsen.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle