Svakstrømsmontør

 
Svakstrømsmontør
GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

Arbeidssted: GK Elektro Trondheim Søknadsfrist: 08.04.2018

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

Distrikt Trondheim består i dag av ca 45 ansatte i to avdelinger - service og entreprise. Vi er samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør i flotte nye lokaler.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Vi søker etter en svakstrømsmontør:
Til vår entrepriseavdeling i Trondheim er vi er på jakt etter svakstrømsmontør med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Arbeidsoppgavene vil være varierte innen data, signal og alarm på entrepriseprosjekt.

Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr S er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Kvinner oppfordres til å søke!

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Søknader vil behandles fortløpende.

Referanse: Svakstrømsmontør GK Elektro Trondheim
Kontaktperson: Tormod Kjellmark, avdelingsleder, tlf. 9707 3190

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle