- Svært fornøyd med at fire vil bygge Nordøyvegen!

 
- Svært fornøyd med at fire vil bygge Nordøyvegen!Kontrakten inneholder bygging av tre undersjøiske tunneler, tre bruer, en miljøtunnel og bygging av vei i dagen. Prosjektleder Marianne Nærø innfelt. (Foto/ill: Knut Opeide/Statens vegvesen)
Prosjektleder Marianne Nærø i Statens vegvesen er storfornøyd med at de har fått inn tilbud fra fire entreprenører på bygging av tre undersjøiske tunneler, tre broer, en miljøtunnel og en vei.
Det er Møre og Romsdal fylkeskommune som er oppdragsgiver for byggingen av Nordøyvegen.
 
- Vi er veldig godt fornøyde med at fire entreprenører har levert tilbud på kontrakten. Det er stor konkurranse i anleggsmarkedet i hele landet, og mange jobber for entreprenørene å regne på. Fire tilbud viser at vi har et attraktivt prosjekt, sier prosjektleder Marianne Nærø i Statens vegvesen, i en pressemelding.
 
Gjennomføres i to faser
Konkurransen blir gjennomført i to faser, et såkalt to-konvolutt-system, der tilbyderen med beste forhold mellom pris og kvalitet blir tildelt kontrakten. Den første konvolutten inneholder entreprenøren sine planar for hvordan de vil gjennomføre utbyggingen. Disse planene skal gjennom en grundig vurdering og rangering, før den andre konvolutten med prisene blir åpnet.
 
De fire som har levert tilbud er:
- Implenia AS
- Arbeidsfellesskap mellom K.A. Aurstad AS, Metrostav NUF Norge og Toto S.p.A
- PNC Norge AS 
- Skanska Norge AS
 
Vil ha en grundig evaluering
Gruppa som nå skal evaluere entreprenørene sine planar for gjennomføring, er bredt satt sammen av fagfolk med ulik fagbakgrunn både fra Statens vegvesen og Møre og Romsdal fylkeskommune. Konvolutt to blir åpnet i juni når evalueringen er gjennomført og inneholder pristilbudet. Entreprenørene som har lagt fram plan for gjennomføring som gir en merverdi i prosjektet, blir gitt et fratrekk i pristilbudet sitt. Det er denne prisen som blir gjeldende i den endelige vurderingen.
Kontraktsignering i starten av september
Planen er å innstille entreprenør før fellesferien og signering av kontrakt 7. september 2018. Anleggsstarten blir i oktober.
 
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår