Suksess med krevende prosjekter

 
Suksess med krevende prosjekterBildet: Slik blir det 66 meter høye Mjøstårnet i Brumunddal. (Illustrasjon: Voll Arkitekter AS)
TEMA BYGG REIS DEG 2017: Brumunddalsbedriften Ringsaker Takelementer AS har spesialisert seg på produksjon og leveranse av tak- og veggelementer, bjelkelag samt ulike spesialarbeider. Under Bygg Reis Deg vil leveranse til verdens høyeste trehus bli et viktig referanseprosjekt å promotere.

Av Bjørn Laberg

Bedriften skal leverer bjelkelag og veggelementer til Mjøstårnet

– Vi kommer under messen til å vise frem et utsnitt av ytterveggselementer til verdens høyeste trehus; Mjøstårnet. Veggelementene blir gjort helt ferdig utvendig før de heises opp på fasaden, opp til nesten 80 meter, sier salgs- og markedssjef Trond Sørlien Barli.

Ringsaker Takelementer AS har kontorer og produksjon i Brumunddal, samt produksjonslokaler på Anderkværn i Moelv. Bedriften leverer tak- og veggelementer, bjelkelag samt spesialarbeider.

Våre 50 ansatte produserer nå for ca 100 millioner årlig og samtlige motiveres av krevende prosjekter og fornøyde kunder. Vi prosjekterer leveransene på eget hus og utfører produksjon og montasje til avtalte grensesnitt med entreprenørene, sier Barli.

Hvordan ser markedet ut for dere?

– Vi merker et voksende segment, og da spesielt på ytterveggselementer med høy ferdiggrad. Vi har opparbeidet oss en rekordstor ordrereserve, og mange spennende prosjekter på lengre sikt. Markedet begynner å ta inn over seg at de må tenke prefabrikkert yttervegg tidligere, for å dra nytte av alle fordelene det kan gi, sier Trond Sørlien Barli.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle